Over TGR

Ger RolinkTGR

In 2016 heeft Ger Rolink de Tennisacademie Ger Rolink (TGR) opgericht. TGR is actief bij TV De Waalrackets in Vuren. Hier geven we niet alleen tennislessen, maar zijn we ook beheerder van de kantine.

 

Ons team bestaat uit enthousiaste, betrokken en gedreven trainers. Eigenaar Ger Rolink heeft de dagelijkse leiding over de tennisschool en het gezellige clubhuis in Vuren. Naast de tennislessen organiseren we ook thema- en cardiotrainingen, gelegenheidstoernooien, tenniskampen en clubevenementen.

 

Ger Rolink

Ik ben de oprichter en eigenaar van TGR. Al sinds mijn zesde ben ik bezig met tennis. Ik ben opgegroeid in een echte tennisfamilie en heb gespeeld bij verschillende clubs, van Venlo tot Rotterdam. Toen ik samen met mijn vrouw en kinderen naar Gorinchem verhuisde, ging ik op zoek naar een leuke, nieuwe club. Die vond ik bij TV De Waalrackets in Vuren. Ook mijn kinderen zijn echte tennisfanaten. Voor mij dé aanleiding om in 2015 de KNLTB B-licentie te halen. En zo kwam het balletje aan rollen.

 

Trainersteam

TGR heeft een gediplomeerd team. Wij vinden het belangrijk dat we ons als trainer blijven ontwikkelen. Daarom volgen we vakinhoudelijke bijeenkomsten en bijscholingscursussen.

Contact? Stuur een e-mail naar info@tennisacademiegerrolink.nl

Of bel 06 - 57 61 27 90